Atentate la Paris. Româncă rănită în infernul terorist: „Am văzut că sunt plină de sânge şi am spus că sunt împuşcată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atentate de la Paris. În tragedia uriaşă care s-a abătut asupra capitalei Franţei a fost rănită de terorişti şi o româncă pe nume Cezara Popescu, care este directoare a Serviciului Public Administrare Creşe din Constanţa.

Atentatul terorist de la Paris a fost la un pas să-i curme viaţa româncei Cezarei Popescu, aflată în vizită la sora ei, stabilită de căţiva ani în capitala Franţei, relatează publicaţia Telegraf. În timpul atacurilor teroriste, femeia se afla în maşină cu sora şi două prietene din România, care o însoţiseră în excursie.

„Aveam muzica în surdină şi de afară se auzeau câteva pocnituri. Am început să căutăm cu privirea sursa zgomotelor. Credeam că sunt artificii. Şi atunci am auzit gloanţele şuierând. Unul dintre ele m-a lovit în mână şi la cap. Norocul nostru a fost că sora mea, care conducea, nu s-a pierdut şi a apăsat acceleraţia. Dacă se bloca, muream toate acolo. Am văzut că sunt plină de sânge şi am spus că sunt împuşcată. Sora mea iar a dat dovadă de sânge rece şi a condus spre cel mai apropiat spital“, a povestit Cezara Popescu.

La spital, medicii i-au acordat primul ajutor. I-au scos bucăţile de glonţ din cap şi au bandajat-o. Ulterior, a fost externată.
 

„Eu am crezut că glonţul că mi-a zburat complet un deget, dar am înţeles că doar o mică parte din el este afectat. Nici nu pot să văd ce e acolo, pentru că am mâna bandajată“, a adăugat Cezara Popescu.

Autoturismul în care se afla a fost lovit de mai multe gloanţe. Patru au intrat prin parbriz şi au ieşit prin geam. 

Pe aceeaşi temă:


Dragoste românească ucisă în capitala Franţei: „Se iubeau atât de mult, aveau tot ce şi-au dorit“. Ce au lăsat în urmă românii morţi în atentatele de la Paris

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite