Antonio Urzi, designerul lui Lady Gaga, vine la Mamaia. Italianul îşi prezintă colecţia pe scena FashionTV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antonio Urzi, designerul lui Lady Gaga, vine la Mamaia, pe scena FashionTV FOTO fpeople.ro
Antonio Urzi, designerul lui Lady Gaga, vine la Mamaia, pe scena FashionTV FOTO fpeople.ro

Antonio Urzi, designerul italian care a realizat costume pentru Lady Gaga, vine la International Fashion Weekend - FashionTV Summer Festival 2013. Evenimentul are loc pe scena în aer liber din piaţeta Cazino din Mamaia.

La invitaţia FashionTV, Antonio Urzi, designerul cu care Giorgio Armani a colaborat pentru a realiza o parte dintre costumele purtate de Lady Gaga în turneul său mondial Born This Way, vine în România, la Mamaia.

Îi vedeţi creaţiile în acest weekend pe scena FashionTV din piaţeta Cazino Mamaia, într-o prezentare de modă inedită.

Cariera de designer a lui Antonio Urzi debutează în 1991, prin costumele inspirate de muzică electronică şi cibernetică pe care a început să le creeze pentru balerine şi performeri.

Astăzi este unul dintre designerii italieni extrem de interesanţi şi are colaborări cu diverse case de modă internaţionale.

Antonio Urzi este invitatul special al spectacolului în care va defila, din nou, Radu Mazăre. Primarul Constanţei urcă pe catwalk şi defilează pentru colecţia Paluggio, pusă în scenă de Cătălin Botezatu.

Lady Gaga

Lady Gaga, într-un costum Antonio Uzi, în turneul mondial Born This Way

În acest weekend 16-18 august, FashionTV pregăteşte un spectacol cu prezentări de modă ale unor designeri internaţionali importanţi şi personalităţi din domeniul modei şi showbiz-ului. Case de modă precum Rachad Iţani, Walid Atallah, Adam Couture, Alyashmac îşi vor prezenta noile creaţii în cadrul evenimentului exclusivist.

Pe aceeaşi scenă, frumoasele României vor concura pentru marele titlu în concursul FashionTV Black Sea Model Awards. Primele etape ale concursului s-au desfăşurat pe platforma fashiontv.com, unde tinerele înscrise au putut fi votate online. Acum, tinerele selectate vor ajunge pe scenă, în faţa juriului format din profesionişti, care le va oferi şansa unei cariere pe podiumurile mondiale.

International Fashion Weekend este un eveniment organizat de FashionTV şi Primăria Municipiului Constanţa în cadrul FashionTV Summer Festival Mamaia 2013, va fi transmis live de postul FashionTV în peste 193 de ţări şi de TVR.

Imagini în exclusivitate veţi găsi pe Fpeople.ro, site-ul oficial al FashionTV în România. 

Vă mai recomandăm

FOTO Irina Columbeanu este Mini Miss FTV Model. Fiica lui Iri şi a Monicăi a fost desemnată cea mai frumoasă fetiţă de la Baby Fashion Weekend

FOTO VIDEO Radu Mazăre, cu puşca pe umăr la Mamaia. A defilat costumat în Indiana Jones la prezentarea lui Botezatu

Miss Litoral 2013 este Andreea Giurea, o tânără de 18 ani din Călăraşi

VIDEO Imnul „Viva Mamaia!“, lansat de Loredana la Cannes

Mazăre vrea să atragă turiştii arabi în Mamaia. Litoralul românesc va fi promovat de Fashiontv în peste 180 de ţări

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite