Admitere liceu 2011. Repartizarea locurilor în Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Site-ul constanta.adevarul.ro vă prezintă rezultatele în urma repartizării la liceele din judeţ. Listele complete vor fi afişate marţi, 12 iulie 2011. Rămâi pe constanta.adevarul.ro pentru a afla la ce liceu ai fost admis.

Elevii înscrişi în clasa a IX-a vor fi repartizaţi marţi în licee şi grupuri şcolare, după ce astăzi datele cu opţiunile candidaţilor sunt verificate de Centrul Naţional de Admitere.

Repartizarea se face în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi în funcţie de opţiunile elevilor. Până miercuri, la centrele de admitere se vor afişa listele cu elevii admişi în licee, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi cu unitatea la care au fost admişi.

Conform mediilor de admitere din 2010, cele mai bune licee din judeţul Constanţa sunt Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân şi Liceul Ovidius.  

Vezi aici ierarhia Admitere 2011 pentru candidaţii ce provin din judeţul Constanţa

Tot miercuri se va fi afişa şi situaţia locurilor rămase libere la fiecare unitate de învăţământ liceal.

Înscrierea elevilor în liceele în care au fost admişi va avea loc între 15 - 25 iulie, iar cei care nu îşi depun dosarele se consideră retraşi şi locul este declarat liber. În perioada 26 - 28 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva situaţiile speciale apărute după repartizarea computerizată.

Elevii care au rămas cu situaţia neîncheiată la sfârşitul celui de-al doilea semestru trebuie să-şi încheie situaţia în perioadsa 25 - 31 august 2011 şi vor fi repartizaţi în clasa a IX-a de comisia de admitere judeţeană în perioada 1-7 septembrie 2011.

Cei care au studiat în străinătate şi, care din această cauză nu au participat la Evaluarea Naţională, vor fi înscrişi la liceu, după recunoaşterea studiilor, peste numărul de locuri aprobat.

Pentru seralişti, înscrierile au loc începând cu 26 iulie

Înscrierea la învăţământul seral sau cu frecvenţă redusă a candidaţilor care împlinesc vârsta de 18 ani până la data de 11 septembrie 2011, insclusiv, se va face la un centrul special Şcoala cu clasele I-VIII Ciprian Porumbescu Constanţa.

Depunerea dosarelor de înscriere se face în perioada 26 - 27 iulie.

Repartizarea acestor candidaţi se face în perioada 28 - 30 iulie 2011, în şedinţă publică, în două etape: în prima sunt repartizaţi candidaţii care au susţinut examenele de absolvire a ciclului gimnazial, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi a opţiunilor. În a doua etapă sunt repartizaţi candidaţii care nu au susţinut evaluarea naţională / tezele cu subiect unic / testele naţionale / examenul de capacitate.

Constanţa: Ea este eleva de "nota 20" la Evaluarea Naţională

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite