VIDEO Parlamentar clujean: „Klaus Iohannis va premia impostura la Cluj”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emanuel Ungureanu.
Emanuel Ungureanu.

Parlamentarul Emanuel Ungureanu face o trecere în revistă a incidentelor petrecute la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj, care va fi premiată astăzi de preşedintele Klaus Iohannis. Ultimul scandal datează de săptămâna trecută, când procurorii au cerut arestarea preventivă a lui Marius Bojiţă, fost rector al universităţii.

Preşedintele Klaus Iohannis participă astăzi la mai multe evenimente legate de începerea anului universitar. De la 10.00, va participa la ceremonia de deschidere a anului universitar la Universitatea „Babeş-Bolyai”, apoi va vizita Centrul de Cercetări pentru Medicină Avansată, iar de la 14.00, va decora universităţile de stat din Cluj.

Parlamentarul Emanuel Ungureanu (USR) a criticat dur demersul preşedintelui de a premia Universitatea de Medicină şi Farmacie, dar şi faptul că evenimentul are loc în Primăria Cluj-Napoca nîn plină campanie electorală. 

Redăm mai jos postarea parlamentarului: 

PANICĂ! ALERTĂ DE IMPOSTURĂ LA CLUJ!

Vine mâine preşedintele Iohannis la Cluj.

Cel mai votat politician al ţării, va premia în Sala de Sticlă a Primăriei din Cluj-Napoca, fără să clipească, cu un zâmbet larg, perfect relaxat, IMPOSTURA.

Nu este prima dată, a premiat Spitalele judeţene din Cluj şi Sibiu, bombe biologice care omoară cu zile sute de români în fiecare an.

Mâine, preşedintele va premia Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj care a comis următoarele fapte ilegale şi imorale, bine cunoscute publicului în detaliu, le reiau pe scurt:

1. Preşedintele Senatului UMF Cluj, Florian, i-a făcut campanie lui Ponta, cu neruşinare, din biroul Rectoratului UMF Cluj condus atunci de Marius Bojiţă, cel care este propus pentru arestare de către DNA Cluj.

Motivul, ar fi comis abuz în serviciu şi fals.

2. Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Cluj este Alexandru Irimie, unic în lume, acest oncolog de ale cărui mâini s-au lipit zeci de plicuri de la muribunzii de cancer, a ajuns să fie profesor universitar, FĂRĂ SĂ PREDEA NICIUN CURS, NICIODATĂ!!!

3. "Puiul lui", Patriciu Achimaş, directorul medical al Institutului Oncologic din Cluj-Napoca, a ajuns profesor prin acelaşi traseu al imposturii, tăind etape fireşti, cu proptele care duc până la Ioan Rus, un apropiat al lui Iohannis.

4. Ciprian Lucan, fiul lui Mihai Lucan, a ajuns şef de lucrări la catedra de Urologie în urma unor înţelegeri murdare între prorectorul UMF Cluj, Ioan Coman şi bunul său prieten, Mihai Lucan, urmărit penal de către DIICOT şi decorat de 3 preşedinţi ai României.

5. Profesorul Man, şeful Clinicii Pediatrie 3 a ajuns profesor şi şef de clinică, pe repede înainte, publicând, după 10 ani de totală inactivitate academică, aşa zise lucrări de specialitate, în reviste de "prestigiu" ca... "Materiale Plastice"

6. Preşedintele Senatului UMF Cluj, Ioan Florian şi-a promovat fără ruşine fiul în catedra de Neurochirurgie unde este şef, nu este doar un caz de nepotism, ci de încălcare flagrantă a legii!

7. Secţia clinică de chirurgie vasculară din cadrul Clinicii Chirurgie 2, a fost transformată în secţie neclinică cu largul concurs al conducerii UMF Cluj, condusă de premiatul rector impostor, Alexandru Irimie.

Motivul? promovarea în fruntea secţiei a medicului Marius Fodor, pila grupului Ioan Rus-Irimie-Florian-Băciuţ.

Acest medic care a lovit cu foarfeca de disecţie, în sala de operaţie o asistentă medicală, a permis şi unor colegi să opereze ilegal pe parafa lui, zeci de pacienţi...

Mâine Iohannis va premia şi IMPOSTURA?

De ce?

Nu îl deranjează.

Nu l-a deranjat nici când întrebat fiind din ce venituri şi-a procurat atât de multe imobile, a răspuns cu un rânjet superior, din meditaţii...

Iohannis este norocos, noi însă, avem ghinion.

Un preşedinte responsabil şi onest ar atrage atenţia asupra IMPOSTURII din sistemul medical clujean...

Cred sincer că lui Iohannis nu îi pasă absolut deloc de situaţia catastrofală din sistemul sanitar, nimic din atitudinea lui din ultimii 5 ani, nu arată contrariul.

De aceea am refuzat invitaţia de a participa la circul electoral organizat de penelişti pentru Iohannis, mâine, la primărie.

Sper că se va găsi în sală măcar un jurnalist care să-l întrebe pe Iohannis dacă are încredere în cei care conduc UMF Cluj, în condiţiile în care, timp de 9 ani, într-un spital din Cluj, un medic a operat ilegal şi de câteva zile, cu binecuvântarea rectorului UMF Cluj, s-a întors la catedra de Urologie, Ciprian Lucan, urmărit penal de către DIICOT.

Ce chestiuni de etică va preda la catedră Ciprian Lucan după ce a jefuit împreună cu tatăl său mai bine de zece ani Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Cluj-Napoca?

PAS cu PAS, timp de 5 ani, Iohannis a conservat perfect vechile structuri care sufocă orice progres şi în medicină.

Preşedintele a refuzat să respingă proiectul de lege pentru pensionarea după 65 de ani a peste 240 de talibani din sistemul sanitar.”

Sub domnia lui Iohannis, stamatienii şi lucanii, domină medieval un sistem de sănătate profund bolnav!”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite