VIDEO Imagini demne de apocalipsă la Cluj. Şoferii au filmat după furtună puhoaiele dezlănţuite pe străzile oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Străzile oraşului au fost inundate.
Străzile oraşului au fost inundate.

În câteva minute, o ploaie cu grindină a paralizat municipiul Cluj-Napoca şi comuna învecinată Floreşti. Clujenii au postat pe Internet zeci de filmuleţe şi fotografii uimitoare care surprind dimensiunile fenomenului. Autorităţile au anunţat că se fac intervenţii de amploare.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj a remis un comunicat în care precizează că la această oră au loc intervenţii pentru scoaterea apei din subsoluri la mai multe imobile din municipiul Cluj-Napoca şi comuna Floreşti. 

”Şapte echipaje de pompieri din două subunităţi ale ISU Cluj intervin în aceste momente pentru scoaterea apei din subsolurile mai multor imobile din divese locaţii ale municipiului Cluj-Npoca şi comuna Floreşti. Acumulările de apă au fost generate ca urmare a acantităţii mari de precipitaţii căzute într-un interval scurt de timp în această după-amiză pe raza judeţului Cluj”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Informare şi Relaţii Publice a Instituţiei. 
 

Filmare de pe strada sanatoriului din cartierul clujean Dâmbu Rotund:

Rupere de nori la Cluj. Imagini apocaliptice surprinse în trafic

Filmare din centrul Clujului: 

Fenomenele meteorologice au fost semnalate, dealtfel, printr-o avertizare de cod portocali. Într-un interval de aproximativ 30 minute au fost înregistrate concomitent peste 50 de apeluri care solicitau intervenţia pompierilor în vederea scoaterii apei din subsolurile imobilelor de locuinţe. 

”Deplasarea pentru intervenţii a echipajelor a fost prioritizată către locaţiile unde au fost estimate efecte mai mari ca urmare a acumulărilor de apă, urmând a se răspunde tuturor solicitărilor în cel mai scurt timp posibil”, au mai anunţat cei de la ISU.    

Pe lângă inundaţii, zona a fost afectată şi de grindină, după cum se poate vedea în zeci de imagini şi filme postate pe Internet.

Grindina s-a abătut asupra Clujului. Foto

Bucăţile de gheaţă au avut dimeniuni destul de mari si au afectat grădinile şi culturile din zona Clujului. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite