UPDATE Un bărbat de 47 de ani a dispărut în timp ce încerca să traverseze un lac din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lacul Sântejude din Cluj este un loc preferat de pescari pentru crap. FOTO. crap.com
Lacul Sântejude din Cluj este un loc preferat de pescari pentru crap. FOTO. crap.com

Un bărbat   de 47 de ani a dispărut, sâmbătă, în lacul Sântejude din comuna clujeană Ţaga, el fiind căutat de o echipă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) cu o barcă pneumatică. Bărbatul a vrut să treacă înot lacul, dar la jumătatea traseului a dispărut.

UPDATE 15.53

Bărbatul înecat a fost găsit după mai circa patru ore de căutări, a precizat  purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Ciprian Cornea. 

La o oră şi jumătate de la primirea apelului de urgenţă, pompierii clujeni de la Ispectoratul pentru Situaţii de Urgenţă nu l-au găsit pe bărbatul de 47 de ani din Ţaga, care a încercat să treacă înot lacul de la Sântejude. “Victima nu a fost găsită încă. Lacul nu este foarte adânc , are circa 2,5 metri. Colegii îl cauătă cu barca, iar dacă nu îl vor găsi va fi chemată echipa de scafandri. Bărbatul de 47 de ani era localnic şi din ce ştim până acum era cu prietenii şi a vrut să traverseze lacul. Pe la jumătatea traseului nu a mai fost văzut”, a declarat pentru Adevărul purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Ciprian Cornea. 

citeşte şi 

Trei persoane înecate în patru zile la Cluj. Ultimul caz: o femeie a fost găsită, de dimineaţă, moartă în lacul Gilău

Cadavrul bărbatului înecat în Mureş a fost găsit la 10 kilometri de locul tragediei

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite