Un clujean şi-a pierdut portofelul cu 300 de lei într-o zi de 13. Un altul i l-a înapoiat

0
0
Portofelul a ajuns intact în proprietatea stăpânului  FOTO: Adevărul
Portofelul a ajuns intact în proprietatea stăpânului  FOTO: Adevărul

Un clujean şi-a pierdut joi, 13 iunie, portofelul în care se aflau 300 de lei, patru carduri şi acte, scrie, pe blogul său, jurnalistul Ovidiu Blag, iar o fată pe nume Mădălina l-a găsit şi l-a dus la poliţie.

Când 13 aduce noroc. Aşa am putea numi povestea unui portofel pierdut şi găsit intact în aceeaşi zi.

„Cineva din familia mea şi-a pierdut azi portofelul. 300 de lei şi 4 carduri, buletin, acte, tot. L-a scăpat pe jos. A vrut să-l pună în geantă şi l-a pus pe lângă geantă. L-a găsit o fată, o minoră. Nu-i dau numele întreg, ci doar prenumele: Mădălina, e dintr-un sat de lângă Băişoara. Şi l-a predat la poliţie. La secţia 4. Portofelul era neatins, nu lipsea nimic.
Fata şi-a lăsat şi numărul de telefon, am sunat-o, n-a vrut nici în ruptul capului să ne întîlnim şi să îi mulţumim în vreun fel“, povesteşte jurnalistul Ovidiu Blag pe blog.

Acesta mai scrie că, la rândul său, şi-a pierdut portofelul, şi nu o singură dată, iar când l-a recuperat nu a mai găsit nimic în el şi a început să-şi blocheze cardurile pierdute, să îşi facă, din nou, după multe drumuri şi zile, acte de identitate.

„Ei bine, de data asta Mădălina, o fată de treabă, ne-a scutit de astfel de drumuri. Mulţumim Mădălina-dintr-un-sat-de-lîngă-Băişoara!“, mai scrie Blag.

Vă mai recomandăm:

Portofel burduşit cu bani, găsit de un primar de la Olt şi returnat proprietarului

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri