"U" Mobitelco umileşte ElbaTimişoara şi egalează la general

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"U" Mobitelco a dispus fără probleme de Elba Timişoara, în cel de-al doilea meci al semifinalelor Diviziei A la baschet şi a egalat scorul la general, după ce partida de ieri a fost câştigată de oaspeţi. Elevii lui Ţenter s-au impus cu un categoric 90-54 şi mai au nevoie de o victorie din cele două meciuri de la Timişoara pentru a trimite întâlnirea în decisiv

Sala Sporturilor "Horia Demian" a fost din nou arhiplină, iar baschetbaliştii au arătat o cu totul altă faţă spre deosebire de meciul de ieri. Au condus de la un capăt la celălalt, având o sete de revanşă incredibilă. Milos Pesici a egalat pentru prima oară scorul pe tabelă, la 15, iar de atunci meciul a curs într-o singură direcţie: pentru clujeni.

După primul sfert, tabela arăta 29-23, , dar în cel de-al doilea, "alb-negrii" s-au distanţat considerabil. La pauza mare, avantajul era deja de 19 puncte (50-31), iar suporterii erau tot mai siguri de victoria favoriţilor. Oboseala şi-a spus cuvântul în jocul timişorenilor, care au cedat complet apoi iniţiativa. În perioada a treia, clujenii au reuşit un "15-0" run de senzaţie, aruncând sala în aer.

Scorul final a fost 90-54, iar rezultatul după primele două întâlniri ale semifinalelor este egal, 1-1. Următoarele două meciuri se vor disputa la Timişoara, iar în cazul în care egalitatea va persista, întâlnirea decisivă se va juca la Cluj. Cei mai buni marcatori ai partidei au fost Krstanovici (16), Dykes (15), Medvedj (13) şi Thomson (11) pentru clujeni, în timp ce din tabăra bănăţenilor s-au remarcat Pesici (19 puncte) şi Păltinişanu (10).

În cealaltă semifinală, CSU Ploieşti a câştigat la Gaz Metan Mediaş, scor 93-80, şi are 2-0 la general.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite