„U“ Mobitelco trăieşte! Victorie împotriva lui CS Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de baschet masculin „U“ Mobitelco BT a câştigat aseară partida disputată în Sala Sporturilor „Horia Demian“, împotriva celor de la CS Otopeni, scor 77-64. Cel mai bun marcator al meciului a fost Dykes

Baschetbaliştii par să-şi fi revenit din pasa proastă pe care au traversat-o în ultima perioadă. Elevii lui Ţenter au obţinut aseară o victorie extrem de importantă, cu CS Otopeni şi continuă lupta pentru recuperearea poziţiilor pierdute. Meciul de aseară a fost strâns, dar gazdele au reuşit să tranşeze meciul în favoarea lor în ultimul sfert. Cel mai apaludat jucător din sală a fost Miljan Medvedj de la formaţia ilfoveană, cel care a fost unul dintre preferaţii fanilor pe vremea când evolua la Cluj.

Remarcatul meciului a fost Kyndall Dykes, cel care a marcat 28 de puncte, urmat de Krstanovici (17 puncte şi 10 recuperări). Următorii în acest clasament au fost Silvăşan (12 puncte) şi Cuic (11). De partea cealaltă s-au remarcat Scott (23) şi Popovici (18). După 12 etape scurse din această ediţie de campionat, clujenii ocupă locul 5 al clasamentului, contabilizând 8 victorii şi 4 înfrângeri. Etapa următoare, „alb-negri“ se vor deplasa în capitală, pentru a întâlni formaţia CSM Bucureşti.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite