Primarul Anghel pleacă sâmbătă înapoi în penitenciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii clujeni au respins joi, recursul în anulare al fostului primar al municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, faţă de măsura de condamnare definitivă la detenţie.

Curtea de Apel Cluj a respins cererea lui Anghel, care s-a dezbătut săptămâna trecută, astfel încât fostul primar va trebui să se prezinte sâmbătă la penitenciar, unde are de ispăşit 2 ani şi 6 luni. Anghel a reuşit să obţină o întrerupere a executării pedepsei, de 30 de zile, pentru predarea mandatului de primar şi rezolvarea problemelor de la partid şi universitate.

Anghel ne-a declarat că va continua să ceară dreptate, prin măsuri de revizuire pe fond, în care va aduce noi probe ca să-şi demonstreze nevinovăţia. Fostul primar ne-a declarat chiar că ar fi posibil să solicite inculparea altor persoane vinovate, printre care consilierii locali şi persoana care a efectuat tranzacţia.

Curtea de Apel Cluj l-a condamnat la detenţie cu executare, pentru că ar fi susţinut achiziţia unui bloc de locuinţe, în valoare de 450.000 de euro, de la o persoană fizică, care cumpărase acelaşi imobil cu cîteva zile înainte, la suma de numai 150.000 de euro, de la societatea SC Cuprom SA.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite