Masă cu pateu şi viermi la Spitalul Clinic de Copii din Cluj. Instituţia prefectului cere o anchetă specială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mâncarea alterată şi cu viermi este servită la un spital din Cluj. FOTO: Captură video / Facebook
Mâncarea alterată şi cu viermi este servită la un spital din Cluj. FOTO: Captură video / Facebook

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a postat pe Facebook imagini în care se văd mai mulţi viermi lângă un pateu dat la cină unei mame internate la Clinica Pediatrie I de la Spitalul de Copii din Cluj.

Emanuel Ungureanu scrie că mizeria din spitalele României ucide mai mult decât coronavirusul şi că, dacă în mâncare se află viermi, pe scările Spitalului Clinic de Copii din Cluj îşi fac apariţia în fiecare seară gândacii. Ungureanu spune că se va adresa Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Cluj. 

„Cină cu viermi la Clinica Pediatrie 1 din Spitalul Clinic de Copii din Cluj-Napoca! O mămică care este internată de câteva zile la etajul 2 din Clinica de Pediatrie 1 de pe Strada Moţilor din Cluj-Napoca mi-a scris pe facebook că la cină i s-a servit pateu cu viermi... Mâine dimineaţă voi sesiza DSP Cluj care o să ne comunice din nou că mamele copilaşilor bolnavi au venit cu viermii de acasă.

Seara, nestingheriţi, pe scări îşi fac apariţia gândacii, probabil vin doar în vizită să întâmpine cum se cuvine coronavirusul... Avem nevoie la Cluj nu doar să construim urgent un spital de copii monobloc de la zero ci şi să scăpăm de incompetentul manager al Spitalului de Copii, Aldea şi de dinozaurul Moisescu care conduce DSP Cluj de pe vremea lui Brejnev.

Mizeria ucide mai mult decât orice coronavirus în spitalele României!”, a scris deputatul pe Facebook. 

Între timp, Instiutţia Prefectului s-a autosesizat în urma apariţiei imaginilor şi a solicitat Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Cluj să efectueze o anchetă, iar în urma verificărilor să ia măsurile care se impun.

„În urma informaţiilor conform cărora, la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca un părinte care este internat cu copilul într-una din secţiile spitalului, a reclamat că s-a servit la cină mâncare alterată, Instituţia Prefectului anunţă că a solicitat Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Cluj să efectueze verificări imediate cu privire la aceste aspecte şi să ia măsurile aferente. Rezultatul verificărilor va fi comunicat ulterior”, au informat reprezentanţii Instituţiei Prefectului.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite