ISU a luat măsuri speciale pentru manifestările religioase de la Nicula

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Avram Iancu” au instalat două corturi în incinta mănăstirii Nicula, pentru consultaţii medicale. De asemenea, a fost adusă o autospecială de pompieri şi o ambulanţă SMURD.

Pregătirile pentru pelerinajul de la Nicula au început încă de vineri, de când au sosit primii pelerini. Angajaţii ISU au făcut controale pe linie de prevenire a situaţiilor de urgenţă premergător desfăşurării manifestării religioase de la Nicula.

Echipajele de intervenţie compuse din ofiţeri, medici, servanţi şi paramedici vor fi prezente la Nicula pe toată durata evenimentului.

"Este important ca, în cazul situaţiilor în care sunt aglomerări de persoane, participanţii să nu alerge către locurile de ieşire, deoarece îmbulzeala poate produce mai multe victime decât situaţia survenită în sine. În eventualitatea producerii unui eveniment este recomandat ca participanţii să-şi păstreze calmul şi să respecte indicaţiile personalului ce asigură ordinea în cazul acestor evenimente", se arată într-un comunicat al ISU.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite