Incendiu la fosta fabrică de bere din Cluj. Aproximativ 70 de persoane au fost evacuate din zonă, iar trei autospeciale au intervenit la faţa locului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii clujeni au fost solicitaţi să intervină, în această seară, pentru a stinge un incendiu izbucnit la fosta fabrică de bere. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Cluj au reuşit să localizeze incendiul, iar situaţia a revenit sub control.

UPDATE 20.55. Reprezentanţii ISU aflaţi la faţa locului susţin că incendiul a fost localizat şi va fi stins în scurt timp. S-a confirmat şi că incendiul a izbucnit la subsolul clădirii. ”E vorba de subsolul imobilului, o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi unde era amenajat un atelier de producţie boxe auto. Am evacuat din cladire aproximativ 70 de persoane, incendiul e localizat, iar situaţia se află sub control”, a declarat Ciprian Cornea, reprezentant al ISU, pentru Adevărul.

UPDATE: 20:30. „Ultimele informaţii sunt că ardea subsolul clădirii, iar două autospeciale şi 10 cadre se află la faţa locului şi intervin. O a treia autospecială cu apă urma să ajungă acolo, pentru a le acorda spijin. Deocamdată nu ştim exact circumstanţele şi nu ştim cât de mari sunt pagubele”, a afirmat Ciprian Cornea, reprezentant ISU Cluj.

Mai multe persoane se găseau, în această seară, într-o sală de sport situată în apropierea imobilului care a luat foc. Maximilian Bute, unul dintre tinerii aflaţi la sala Beyond, susţine că a anunţat la pompieri faptul că o clădire a luat foc. ”Jandarmii nu au evacuat o sală de sport aflată chiar lângă locul unde ardea deja. Am ieşit noi de la sala Beyond, după ce am sunat la pompieri. Ne-au zis nouă să ieşim, dar mai era o sală cu intrarea lângă clubul Midi, iar sala aia se află chiar lângă locul unde ardea. Ei nu ştiau, noi le-am zis să iasă”, a declarat Bute.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite