Incendiu la Clubul Colectiv din Bucureşti. Decor cu morminte şi cruci pe un trotuar din Cluj, în zi de doliu naţional. Cum au taxat internauţii gestul clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un decor cu cruci şi morminte pe trotuarul din faţa Clubul Diesel, unul dintre cele mai fiţoase localuri din centrul Clujului, în zi de doliu naţional, a intrigat internauţii care au criticat gestul.

”Diesel Club regretă cele întâmplate la Bucureşti, regretă vieţile pierdute, dar ştie că, închizând clubul o seară, nu va rezolva nimic. Pentru a schimba lucrurile în România, pentru a elimina corupţia care permite să se întâmple, printre altele, şi ceea ce s-a întâmplat, este nevoie de altfel de acţiuni. Fără să acuzăm pe nimeni de ipocrizie, ce fac unii sau alţii, mai ales în public, ne-ar interesa doar dacă ar conta în eliminarea acelor cauze care permit ca astfel de lucruri să se întâmple!”, scriu cei de la Clubul Diesel pe pagina lor de Facebook.

În schimb, nu de aceeaşi părere au fost internauţii clujeni care le-au criticat gestul de a nu suspenda petrecerea de Haloween.

image

Decor de Halloween FOTO: Facebook, Club Diesel

Mai jos aveţi câteva reacţii:

”Eu stau şi mă întreb cum poţi să te duci într-un club să te distrezi după ce cu o noapte înainte, tot într-un club, 27 persoane au murit şi alte câteva zeci au ars... Nu zic nimic de decenţă, că m-am obişnuit să nu fie aşa ceva în România, dar eu m-aş gândi de două ori înainte să mă înghesui pe lângă lumânări aprinse în cluburi cu spaţii strâmte...”, scrie Ovidiu Lechinţan.

”În anumite momente trebuie să apelăm la solidaritate....cred că ar fi cazul să apelaţi şi voi la aşa ceva (dacă ştiţi ce înseamnă să fiţi solidari). Vă rog să aveţi puţin respect faţă de situaţia actuală....”, scrie Mihai Andrei Pencea.

”Eram într-o seara în Diesel şi era atât de plin că nu puteai trece ...Şi atunci mi-am pus prima dată întrebarea oare ce se întâmplă acum în caz de incendiu sau o scurgere de gaze etc... Mă uitam dacă există o ieşire de urgenţă şi nu am văzut nimic...Şi i-am spus prietenei mele în caz de ceva murim ca şobolanii ...EXISTĂ ? Că la cum sunt scările de la intrare 90% mor acolo....”, consideră Oana Hagău.

”Nu, nu se rezolvă nimic dacă închideţi clubul o zi. Ar însemna că daţi dovadă de decenţă, ceea ce nu se poate spune acum”, semnează Epectatic.

”Idiots! Pe ce lume trãiţi? E doliu naţional, aveţi un pic de respect!”, notează Maria Mihălţan.

”De-a dreptul potrivit într-o zi de doliu naţional; sper că staţi bine cu echipamentul PSI”, a comentat Iuliana Todoran pe pagina de Facebook a Clubului Diesel.


 

image

Incendiu în Club Colectiv Bucureşti: 27 morţi şi 146 de persoane internate în spital 

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la clubul Colectiv din zona Piaţa Unirii din Capitală. Potrivit primelor informaţii, este vorba de cel puţin 27 morţi şi de alte 146 de persoane care au suferit arsuri grave. Secretarul de stat Raed Arafat se aşteaptă ca numărul victimelor să crească. A fost activat Codul Roşu de Urgenţă. La numărul de telefon 021. 2069291 se pot afla informaţii despre victime.

Pe aceeaşi temă:

Incendiu Club Colectiv. Mărturiile cutremurătoare ale martorilor tragediei: „Cei care cădeau erau călcaţi în picioare“

Incendiu club Bucureşti: Colectiv, unul dintre cele mai renumite localuri de concert din Capitală. În seara tragediei, intrarea a fost liberă

Incendiu Colectiv. Cine este Alin Anastasescu, acţionarul principal al firmei care deţine Clubul Colectiv

Incendiu la Club Colectiv. Liste cu răniţii tragediei din Capitală, internaţi la diverse spitale din Bucureşti

Incendiu în Club Colectiv. Ce s-a întâmplat, de fapt, în Colectiv, clubul în care zeci de tineri au ars de vii

Incendiu Club Colectiv. Este nevoie de sânge! Unde puteţi dona chiar acum

Incendiu fără precedent în Capitală: cel puţin 27 morţi şi peste 160 de răniţi. A fost activat Codul Roşu de Urgenţă

Incendiu Club Colectiv. Mărturiile cutremurătoare ale martorilor tragediei: „Mă căţăram pe cadavre şi încercam să ies“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite