Imaginile inconştienţei în trafic: teroare pe o şosea îngustă din Cluj. „Trebuie anulat permisul pe două vieţi” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură video
FOTO Captură video

Un şofer inconştient care gonea cu viteză pe o şosea îngustă punând în pericol vieţile oamenilor a stârnit reacţii virulente pe reţelele de socializare. În imaginile postate pe mai multe grupuri de Facebook se vede cum şoferul inconştient a fost la un pas să provoace mai multe accidente în doar un minut.

Un clujean a filmat o maşină care goneşte nebuneşte pe drumul Sfântul Ioan, pe sensul spre Mănăştur, în timp ce depăşea toate maşinile, fără să-i pese că ar fi putut să provoace un accident grav. 

La un moment dat, şoferul inconştient a ieşit pe acostament, pe contrasens, însă şi-a continuat cursa nebunească, terorizându-i pe cei aflaţi în trafic. Imaginle au fost postate pe grupul de Facebook Comunitatea Moto Cluj şi au provocat reacţii virulente. 

„Trebuie anulat permisul pe două vieţi direct + vreo 11.300 de zile de muncă în folosul comunităţii cu lanţul de picior pentru dublă tentativă de omor”, a scris cineva. 

„Într-un minut de două ori era să omoare pe cineva. Şoferul ăsta trebuie scos de pe drumuri”, a adăugat altcineva.

„Salutare! Eu eram în prima maşină în care era să intre. Cea cu avariile. În maşina eram eu şi soţia însărcinată care s-a speriat foarte tare”, a explicat un alt membru al grupului.

VIDEO

Deşi pare greu de crezut, au existat însă şi voci care i-au luat apărarea şoferului inconştient. „Tot faceţi comentarii  fără sa ştiţi din ce cauză conducea aşa. V-aţi gândit că cineva din familia lui are nevoie maximă de ajutor, dar voi comentaţi. Cine conducea aşa e sigur pe el, aveţi dreptul sa comentaţi când se întâmplă ceva mai rău, nu a omorât pe nimeni şi nici nu s-a băgat în cineva”, a spus apărătoarea şoferului inconştient.

„Nevoia maximă de ajutor - ambulanţă sau alte organe abilitate. Ce rezolva dacă murea într-un accident frontal?” şi „Ajutorul se cere la 112, nu pui viata in pericol a altor participanţi la trafic. Daca nu ai creier, du-te la plantat ceapă... Sper să rămână fără permis pe viaţă gunoiul”, au contrat-o alţii.

Vă mai recomandăm şi:

Avertismentul dur al unui analist economic: „Pentru mulţi români, vizita la hipermarket va fi ca la muzeu“

Cum fac faţă turiştii români scumpirilor din Grecia: „Un peşte mai mare la doi oameni e mai avantajos decât doi peşti“

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri