Handbalista Clara Vădineanu a semnat cu "U" Jolidon Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit directorului sportiv al vicecampioanei la handbal feminin "U" Jolidon Cluj, Cosmin Sălăjan, jucătoarea Clara Vădineanu Vânătoru a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane.

"Ne bucurăm să anunţăm transferul Clarei Vădineanu, care a semnat un contract pe două sezoane. Sperăm să ne ajute în ambele faze ale jocului şi, chiar dacă în ultima perioadă nu a prea evoluat la Oltchim, să revină la forma de joc ce a consacrat-o şi, de ce nu, în atenţia echipei naţionale”, a declarat Cosmin Sălăjan.

Clara Vădineanu Vânătoru are 24 de ani şi 1.83 metri, joacă pe postul de inter stânga, iar în carieră a trecut pe la echipele CSŞ Slatina, LPS Slatina, CSM Cetate Deva şi Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Conducerea "U" Jolidon Cluj poartă negocieri cu încă o jucătoare, care va evolua la linia de 9 metri.

„Transferurile nu se vor opri aici. Avem nevoie de întăriri la linia de 9 metri, negociem cu încă o jucătoare şi sperăm să se încheie totul favorabil. Vom juca şi în Liga Campionilor şi avem nevoie de un lot omogen”, a mai precizat Sălăjan.

"U" Jolidon Cluj s-a reunit în 30 iunie, iar după efectuarea vizitei medicale se pregăteşte de efectuarea primului cantonament, pe litoral, unde va pleca duminică seara.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite