EXCLUSIV Antrenamentul Universităţii Cluj de la Giurgiu, întârziat din cauza unui avion defect

0
0
Clujenii s-au antrenat pe terenul 'Marin Anastasovici'
Clujenii s-au antrenat pe terenul 'Marin Anastasovici'

Jucătorii şi staff-ul tehnic al echipei de fotbal Universitatea Cluj au sosit la Giurgiu cu o întârziere de trei ore, după ce avionul care trebuia să îi ducă la Bucureşti n-a putut decola din cauza unor probleme tehnice.

Incidentul a fost confirmat de directorul sportiv al „şepcilor roşii”, Felix Grigore, acesta susţinând că de la Bucureşti a fost trimisă o altă aeronavă care să preia echipa şi ceilalţi pasageri.
„Am suferit o întârziere de trei ore faţă de programul stabilit iniţial din cauza unei defecţiuni a avionului. Nu ne-a părut rău pentru defecţiune deoarece am putut călători în condiţii foarte bune” a spus Felix Grigore.

Fără „Prinţ” şi „Clau-Gol” la Giurgiu

Ardelenii s-au cazat la Hotelul Sud din Giurgiu, antrenamentul oficial având loc pe stadionul central din complexul „Marin Anastasovici” în jurul orei 18.00.
În lotul de 18 jucători deplasat la Giurgiu de Ionuş Badea nu se regăsesc câţiva dintre titularii incontestabili ai formaţiei. Dacă Boştină, Marius Popa şi Nasser sunt accidentaţi, Claudiu Niculescu şi Adrian Cristea au fost menajaţi pentru partidele viitoare din campionat.
Partida dintre Astra II Giurgiu şi Universitatea Cluj, contând pentru „şaisprezecimile” Cupei României, va avea loc mâine după-amiză cu începere de la ora 16.00. Preţul unui bilet va costa 3 lei. La meci şi-au anunţat prezenţa şi aproximativ 100 de suporteri ai Universităţii Cluj.


Mai multe - Cluj-Napoca

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite