Cristi Bud, împrumutat la Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Bud va juca în acest sezon pentru FCM Târgu-Mureş
Cristi Bud va juca în acest sezon pentru FCM Târgu-Mureş

Atacantul Cristi Bud a fost împrumutat de CFR Cluj pentru întregul sezon la FCM Târgu Mureş. Deşi a avut evoluţii apreciate în meciurile de pregătire, Jorge Costa a decis că nu are nevoie de serviciile sale în actualul sezon

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani este mulţumit că va avea ocazia să joace, după ce nu a reuşit să confirme în urma tranferului la CFR, de la Gaz Metan Mediaş. Acesta a fost adus în Gruia pentru 700.000 de euro, iar conducerea a dorit să-l împrumute şi la finalul sezonului, dar atunci jucătorul nu şi-a găsit echipă.

„Este o şansă pentru mine de a ajunge din nou la forma pe care o aveam atunci când CFR m-a luat de la Mediaş. Mi-aş fi dorit să rămân, dar era clar că nu intru în planurile antrenorului pentru un loc de titular şi vreau să joc, nu mai pot sta pe bară. În plus, vreau să lucrez cu Sabău, care este un antrenor foarte bun. El are încredere în mine şi sper să nu-l dezamăgesc, a declarat Bud.

Afacerea este cât se poate de bine pentru mureşeni, întrucât clujenii vor plăti întregul salariu anul al lui Bud, adică 60.000 de euro, în urma diminuărilor salariale din această vară pe care le-a afectuat clubul condus de Arpad Paszkany.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite