Concursul de off-road de la Polus Center şi-a desemnat campionii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi şi-au adjudecat premiul întâi, Sorin Craioveanu şi Elena Ştef nu au reuşit să treacă de proba de la groapa cu apă
Deşi şi-au adjudecat premiul întâi, Sorin Craioveanu şi Elena Ştef nu au reuşit să treacă de proba de la groapa cu apă

Timişorenii Sorin Craioveanu şi Elena Ştef şi-au surclasat contracandidaţii, reuşind în cadrul celei mai valoroase categorii din cadrul primei etapei a Campionatului Naţional de Eurotrial, organizat pentru prima oară în România, cel mai bun punctaj.

Campionatul naţional de off-road urban, organizat în acest weekend la centrul comercial Polus şi-a desemnat câştigătorii azi, în jurul orei 17.30. Cristian Chiscop şi Kiss Zoltan au reuşit să obţină locul întâi, la categoria “original”, cea a maşinilor nemodificate, pe când podiumul categoriei standard, cel al maşinilor cu foarte puţine modificări, a fost unul exclusiv clujean.

100 de euro pentru câştigători

La categoria „pro modified”, pentru maşini complet modificate, cea mai dificilă din cadrul concursului, timişorenii Sorin Craioveanu şi Elena Ştef au reuşit să se impună.

„Nu mi-a plăcut deloc proba de la groapa cu nămol, în rest probele au fost incomparabil mai uşoare, faţă de un concurs de off-road din pădure, unde poţi să stai înclinat şi să vezi o prăpastie de 50 de metri”, a explicat Sorin Craioveanu, campion naţional la off-road extrem, care s-a aflat la volanul unui Mercedes G, pe care l-a achiziţionat în urma cu câţiva ani cu 4000 de euro.

„Premiile sunt infime, am câştigat 100 de euro, nu acoperă nici măcar transportul, dar asta e pasiunea noastră, adrenalina”, a mărturisit sportivul. Cele 24 de echipaje aflate la la bordul unei maşini de teren cu tracţiune 4X4, cu sau fără modificări, au avut de parcurs un traseu compus din opt probe speciale, toate desfăşurându-se pe un  teren accidentat, pe care au fost amplasate diferite obstacole.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite