Combinaţie letală: viteza şi alcoolul au dus la moartea unui bărbat şi rănirea altuia într-un grav accident rutier la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a fost distrusă complet  FOTO: Info Trafic Cluj/Cosmin Coco
Maşina a fost distrusă complet  FOTO: Info Trafic Cluj/Cosmin Coco

În urma unui accident rutier, petrecut în zona fabricii Clujana din Cluj, un om a murit, iar un altul este rănit. Maşina este distrusă.

UPDATE 13.35 Şoferul care a provocat accidentul a fost reţinupentru 24 de ore. Va fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.


Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, joi noaptea, 11 ianuarie, în jurul orei 23.40, pe strada Câmpul Pâinii, din Cluj-Napoca, a avut loc un accident rutier soldat cu moartea unei persoane şi rănirea alteia.

„Conform primelor informaţii, un bărbat, de 34 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Câmpul Pâinii, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a consumului de alcool, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un stâlp“, arată cei de la IPJ Cluj.

Accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat, 37 de ani, din Cluj-Napoca, pasager în autoturism. Şoferul a fost rănit grav. După verificarea cu aparatul etilotest, a ieşit la iveală o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto e cercetat pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Imagine de la locul nenorocirii  FOTO Facebook Info Trafic/Cosmin Coco 

accident rutier cluj foto info trafic cluj/cosmin coco

Mai puteţi citi:

Urmărit naţional, reţinut de poliţişti şi trimis la închisoare

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite