Cine sunt speakerii care se vor auzi la TEDxEroilor. Două ore de discursuri de la un eveniment de acum câteva zile din Canada

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala cinematografului Florin Piersic  FOTO Facebook TEDxEroilor
Sala cinematografului Florin Piersic  FOTO Facebook TEDxEroilor

Organizatorii TEDxEroilor îi aşteaptă pe clujeni şi nu numai vineri, 20 aprilie, la ora 18.30, la evenimentul TED 2018 - The Age of Amazement, găzduit de cinematograful Florin Piersic. Mai sunt circa 100 de bilete disponibile.

Organizatorii TEDxEroilor îi invită pe curioşi vineri, 20 aprilie, de la ora 18.30, la o călătorie virtuală în Vancouver, Canada, la TED2018 - The Age of Amazement. Evenimentul canadian a avut loc în urmă cu câteva zile, iar prelegeri din cadrul acestuia vor fi proiectate azi la cinematograful Florin Piersic.

Speakerii care au vorbit în Canada sunt specialişti în ştiinţele calculatorului, roboţi şi inginerie: Gwynne Shotwell - SpaceX Chief Operating Officer, Simone Giertz, Melanie Shapiro - antreprenor, Rajiv Loria şi Giada Gerboni - ingineri, Supasorn Suwajanakorn - specialist în ştiinţa calculatoarelor, Dina Katabi - specialist în  tehnologie.

Un bilet costă 20 de lei şi mai sunt disponibile circa 100. Capacitatea sălii cinematografului clujean e de 700 de locuri. Biletele se pot procura şi de AICI.

Conform organizatorilor, TED este o organizaţie non-profit care transmite idei şi modele de bună practică sub forma unor discursuri scurte ale gânditorii de top ai prezentului. TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care aduc oamenii împreună pentru a trăi împreună o experienţă asemănătoare TED. 

Mai puteţi citi:

Ultimele bilete la a opta ediţie a evenimentului TEDxEroilor. Cine sunt speakerii de la Cluj

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite