„Ceferiştii“ sunt extenuaţi de antrenamentele lui Mandorlini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Componenţii lui CFR Cluj resimt regimul dur de antrenamente al italianului şi abia aşteaptă să revină acasă, deşi au fost informaţi că în ţară este foarte frig. Andrea Mandorlini „a scos untul“ din jucătorii săi, care preferă antrenamentele cu mingea, în dauna celor fizice

Au trecut deja zece zile de când clujenii se află în cantonamentul din Turcia, iar regimul de pregătire strict, cu antrenamente intense, bazate pe pregătirea fizică, şi-a pus amprenta pe jucători. Deşi nu critică stilul de pregătire al italianului, aceştia recunosc în cor că le plac mai mult antrenamentele cu mingea, bazate pe o pregătire tactică de excepţie. Abia dezmorţiţi după vacanţa de sărbători, „feroviarii“ s-au pregătit pe terenurile îngheţate din Cluj, iar apoi au schimbat mediul, antrenându-se pe temperaturi de peste 20 de grade.

Trag tare la antrenamente

Deşi mulţumiţi de condiţiile de pregătire excelente pe care le oferă Antalya, aceştia şi-ar dori şedinţe de pregătire mai lejere, în care „obiectul muncii“, mingea să fie mai mult folosită. Niciun fotbalist nu este fericit atunci când este nevoit să plece în cantonamente, în principal din cauza regimului strict de pregătire, dar şi a faptului că este nevoit să stea departe de iubită sau soţie.

„Se ştie că este o perioadă foarte grea pentru fiecare fotbalist. Nu avem motive să ne plângem, pentru că beneficiem de cele mai bune condiţii de pregătire. Normal că antrenamentele sunt obositoare, dar altfel nu ai cum să fii pregătit pentru campionat. Eu am experienţa necesară să trec fără probleme de un astfel de stagiu de pregătire, de-a lungul timpului am participat la foarte multe. Suntem puţini obosiţi, dar asta nu e o problemă“, a declarat Cristian Panin, cel mai vechi fotbalist din lotul deţinătoarei Cupei României.

Vor să revină în ţară

Nici străinii lui Mandorlini nu au păreri diferite despre ceea ce înseamnă cantonamentele în viaţa unui fotbalist. Mijlocaşul Dani, care se pregăteşte intens pentru a prinde un loc de titular în garnitura italianului, spune că în acest an, tot echipa sa va cuceri titlul:

„E greu în cantonament, e normal să fie aşa. Trebuie să ne pregătim cât mai bine, pentru că returul va fi foarte dificil. Eu spun că avem cel mai bun lot din ţară, dar fără o pregătire exemplară în cele două cantonamente, nu vom putea rezista. Aşteptăm să revenim acasă, chiar dacă am auzit că e foarte frig la Cluj“, a conchis portughezul. „Feroviarii“ vor reveni în oraşul de pe Someş joi şi se vor pregăti până în 2 februarie, când vor pleca din nou spre Antalya, pentru al doilea cantonament.


 „Trebuie să ne pregătim cât mai bine în cantonamente, deoarece returul va fi dificil”

Ricardo Dani, mijlocaş CFR Cluj


 „Ceferiştii” au lăsat terenurile îngheţate din România pentru temperaturi de peste 20 de grade


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite