„Cea mai haioasă clasă” din România e din Cluj. Concurs de fotografie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poza câştigătoare. Elevii clasei al XII-a B de la Liceul Tehnologic „Vlădeasa“ şi diriginta lor FOTO: Liceu Tehnologic „Vlădeasa“ din Huedin
Poza câştigătoare. Elevii clasei al XII-a B de la Liceul Tehnologic „Vlădeasa“ şi diriginta lor FOTO: Liceu Tehnologic „Vlădeasa“ din Huedin

Clasa a XII a B de la Liceul Tehnologic „Vlădeasa“ din oraşul clujean Huedin a câştigat un concurs interjudeţean de fotografie cu titlul „Cea mai haioasă clasă”. Poza lor a fost cea mai apreciată dintre cele primite din 11 judeţe şi le-a adus elevilor un weekend la Geoagiu.

„Cea mai haioasă clasă“ din ţară este din judeţul Cluj. A XII-a B de la Liceul Tehnologic „Vlădeasa“ din Huedin. Elevii acestei clase au câştigat premiul pentru „cea mai haioasă clasă“ a concursului de fotografie cu aceeaşi denumire.

Cei 18 elevi au arătat că sunt foarte creativi şi uniţi. Poza spune asta. S-au „înarmat“ cu ustensilele de bucătărie şi s-au fotografiat înconjuraţi de zăpadă. Din fotografie nu lipseşte diriginta lor, Andreia Andriescu (cum prevedea regulamentul). Pentru strădania lor, elevii clujeni au primti un weekend gratuit la Centrul de Tineret Geoagiu.

La competiţie, adresată elevilor din clasele V-XII, au participat 22 de tineri din 11 judeţe, clujenii din Huedin s-au dovedit cei mai inovativi. Juriul a apreciat în mod deosebit compoziţia fotografiei lor, iar motto-ul reprezentativ al clasei i-a propulsat  în fruntea clasamentului - „Nu există dragoste mai sinceră decât dragostea pentru gastronomie. Pentru asta suntem pregătiţi să ne războim cu toate <<instrumentele tehnologice>> necesare”.


 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite