Cadu şi Rada îl contrazic pe Cîrţu: " Nu suntem obosiţi"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalitii campioanei nu-şi explică evoluţia modestă din meciul cu Basel dsr spun că nu se simt obosiţi deşi au avut meciuri din trei în trei zile. Reacţia lor vine după ce antrenorul Sorin Cîrţu declarase că jucătorii sunt obosiţi

Cârţu a pus prestaţia echipei sale pe seama oboselii, însă jucătorii săi susţin că nu resimt acest lucru, deşi au avut meicuri şi în Liga Campionilor, şi în campionat şi în Cupa României.

Căpitanul Cadu şi-a contrazis antrenorul, spunând că oboseala nu este o scuză:  "Nu cred că e o scuză că am fost obosiţi. Echipa a alergat, a jucat bine în a doua repriză. Am început prost, dar apoi ne-am revenit. E prea mult pentru o echipă din România să joace în Champions League dar şi noi puteam mai mult. Din păcate ne-a rămas numai campionatul, unde este foarte dificil, pentru că suntem departe de primul loc. CFR joacă mereu în Europa, încă ne gândim la campionat. Îl ştiu pe Hagi, dar rămân la CFR deocamdată, nu plec nicăieri", a spus acesta pentru aceeaşi sursă.

Ionuţ Rada:  "Din păcate am ieşit din Europa, nu ştiu ce ar fi de comentat după un meci atât de slab. Rămâne să salvăm ceva în campionat. A fost un sistem de rotaţie al jucătorilor, nu a fost vorba de oboseală, pur şi simplu am făcut un meci slab,ocaziile ne-au lipsit cu desăvârşire.Nu au avut nici ei foarte multe ocazii, dar au dat gol şi asta a fost. Facem primele puncte, dar se pare că nu putem merge mai departe. Pe viitor, trebuie să prindem mai mult curaj în această competiţie. În campionat este cu totul altceva, mergem la Steaua să facem un meci bun", a spus fundaşul care a marcat două goluri în această ediţie a Champions League.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite