Ateliere auto ilegale în Cluj. 20 de service-uri funcţionau fără autorizaţie. Amenzile date ajung la circa 25.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atelierele auto de reparaţii şi dezmembrări au fost, zilele acestea, în atenţia Poliţiei Locale Cluj şi a RAR Cluj. 26 de puncte de lucru au fost verificate şi abia 6 au fost găsite în regulă.

Service-urile auto de reparaţii de dezmembrări au fost verificate de poliţiştii locali şi reprezentanţii RAR Cluj în cartierele Iris - zona Bulevardului Muncii, strada Oaşului -, Dâmbul Rotund şi Someşeni.

Verificările au scos la iveală multe nereguli: lipsa acordului de funcţionare şi a aprobării de orar eliberat de Primăria Cluj-Napoca, lipsa autorizaţiilor tehnice eliberate de către R.A.R. Cluj, nerespectarea condiţiilor iniţiale de autorizare, nerespectarea regimului de colectare a deşeurilor.

„Au fost încheiate, în total, 26 procese-verbale de constatare a contravenţiilor, în valoare de 24.700 lei, iar în 20 de cazuri s-a dispus suspendarea activităţilor, în conformitate cu prevederile legale“, anunţă reprezentanţii administraţiei clujene.

Mai puteţi citi:

Viceprimarul Clujului a fost „cumpărat” de un milionar din Topul Forbes cu 60 de abonamente la Untold şi Electric Castle

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite