Alegeri locale 2016 Cluj. Candidatul PPMT, Fancsali Ernő: „Suntem loiali faţă de România. Am votat pentru mai multă independenţă financiară de la Bucureşti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fancsali Erno a votat în cartierul Între Lacuri FOTO Florina Pop
Fancsali Erno a votat în cartierul Între Lacuri FOTO Florina Pop

Alegeri locale Cluj 2016. Fancsali Ernő, candidatul Partidului Popular Maghiar din Transilvania/Erdélyi Magyar Néppárt, la funcţia de primar al Clujului a votat la secţia 153 de la Şcoala Alexandru Vaida Voevod din cartierul clujean Între Lacuri.

Alegeri locale Cluj 2016. Puţin după ora 10.00, Fancsali Ernő, candidatul Partidului Popular Maghiar din Transilvania/Erdélyi Magyar Néppárt, la funcţia de primar al Clujului s-a prezentat la secţia de votare cu numărul 153 din cartierul Între Lacuri.

„Am votat pentru candidaţi tineri, pentru mai mult Cluj/Kolosvar/Klausenburg şi mai puţin Napoca. Am votat pentru mai multă independenţă financiară de la Bucureşti şi pentru schimbare“, a declarat acesta.
Întrebat ce aşteptări are, acesta a afirmat că speră la obţinerea a două locuri de consilieri locali. Pe sacou avea o insignă cu stema Transilvaniei. „Stema reprezintă regiunea Transilvania, suntem transilvanişti şi suntem loiali faţă de România, dar în primul rând suntem ardeleni şi facem ce e bine pentru Ardeal“, a adăugat acesta.

Mai puteţi citi:

VIDEO Alegeri locale 2016 Cluj. Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan: „Am votat pentru o schimbare la nivelul municipiului Cluj-Napoca“

Alegeri locale 2016 Cluj. Ocavian Buzoianu: „am votat pentru un Cluj modern, civilizat, un Cluj al copiilor noştri“

Alegeri locale 2016 Cluj. Adrian Gurzău, cel mai matinal dintre candidaţii la Primăria Cluj

Alegeri locale 2016. Emil Boc: „Am votat cu cei care au modernizat Clujul“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite