Accident cu 4 răniţi pe DN16, la ieşirea din Apahida. Un şofer a depăşit o maşină, a intrat într-un copac şi s-a răsturnat pe carosabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşină de poliţie  FOTO Adevărul
Maşină de poliţie  FOTO Adevărul

Patru oameni au fost răniţi, miercuri după-amiaza, 3 august, după ce un şofer s-a angajat în depăşirea unei alte maşini pe DN16, pe direcţia de mers Cluj-Reghin, iar la reintrarea pe banda aferentă sensului său de mers a intrat în coliziune cu maşina pe care a depăşit-o, apoi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a ieşit de pe şosea.

Un accident rutier a avut loc miercuri, 3 august, în jurul orei 17.30, în afara localităţii clujene Apahida. În urma impactului, patru persoane au fost rănite.

Conform primelor cercetări, un bărbat, de 47 de ani, din comuna Mociu, în timp ce conducea un autovehicul pe DN16, pe direcţia Cluj-Napoca - Reghin, s-ar fi angajat în efectuarea unei manevre de depăşire a unui autovehicul, iar la reintrare pe banda aferentă sensului său de mers a intrat în coliziune cu acesta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă“, declară Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Maşina şoferului de 47 de ani a intrat apoi într-un copac de pe marginea şoselei, răsturnându-se ulterior pe pavilion.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unui bărbat, de 21 de ani, şi a unei femei, de 43 de ani, ambii din comuna Mociu, pasageri în autovehiculul angajat în depăşire. Iar conducătorul auto, în vârstă de 47 de ani, şi un bărbat, de 55 de ani, din comuna Mociu, pasager în acelaşi autoturism, au fost răniţi uşor.

Valoarea pagubelor materiale se ridică la circa 15.000 de lei. Poliţiştii fac cercetări ca să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs coliziunea.

Mai puteţi citi:

Un 13 fatal pe o şosea din Cluj. Accident cu 3 morţi şi 4 răniţi în afara satului Călata. Printre răniţi, un copil de 3 ani, cetăţean irlandez 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite