Un şofer care a rănit două persoane, reţinut pentru 24 de ore. Tânărul fugise de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore Foto:Arhivă Adevărul
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore Foto:Arhivă Adevărul

Un tânăr, care a provocat un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a două persoane, şi a fugit de la locul faptei a prins. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat judecătorilor pentru emiterea mandatului de arestare.

Anchetatorii spun că Marian A., de 25 de ani, din Călăraşi, a provocat un accident pe strada Bucureşti, din cauza vitezei cu care conducea maşina. Într-o clipă a pierdut controlul supra direcţiei, a intrat într-un copac şi în două maşini parcate, rezultând vătămarea corporală uşoară a două persoane.

După producerea accidentului, şoferul a părăsit locul faptei, fiind depistat ulterior de poliţişti şi prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, care au dispus reţinerea sa pentru 24 de ore.

Vă recomandăm şi:

FOTO Accident pe DN3B, în satul Tonea. Se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a înfipt cu maşina într-un copac

Viteza şi alcoolul fac victime. Doi tineri au murit pe loc, iar alţi trei au fost răniţi într-un cumplit accident la Tonea

Accident cu patru răniţi pe DN4 Olteniţa-Bucureşti, după ce şoferul unui Tico a aţipit la volan

FOTO Accident teribil pe A2, la Fundulea, în drum spre mare. Patru dintre cei cinci membri ai unei familii din Vâlcea au sfârşit într-un groaznic accident

Tânără de 19 ani, moartă în urma unui grav accident

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite