Şofer cu 0,97 alcoolemie, urmărit în trafic de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat depistat cu 0,97 alcoolemie a fost prins la volan pe 2 martie. Bărbatul a fost urmărit de poliţişti, reuşindu-se oprirea acestuia pe DJ 211 D.

Conform IPJ Călăraşi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu,  au urmărit în trafic un autoturism după ce au sesizat că acestae se deplasa în mod sinuos pe partea carosabilă punând în pericol vizibil ceilalţi participanţi de pe şosea. A fost identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Călăraşi. Având în vedere suspiciunea rezonabilă cu privire la consumul de către acesta a băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive, aceştia au solicitat sprijinul unui echipaj de poliţie rutieră.

În urma testării cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,97 mg/l alcool în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele şoferului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.       

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite