Simona Halep, aşteptată pe malul Borcei, pe 28 noiembrie. Campioana la tenis va primi titlul de cetăţean de onoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătoarea titlului de Grand Slam de la Roland Garros în 2018, Sioma halep este aşteptată la Călăraşi peste o săptămână unde i se acorda titlul de cetăţean de onoare al oraşului de pe malul Borcei.

Primarul Municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, a convocat o şedinţă extraordinară a Consiliului Local joi, 22 noiembrie, de la ora 16.30, în care este propusă conferirea titlului de cetăţean de onoare domnişoarei Simona Halep, numărul 1 mondial al tenisului feminin, câştigătoarea titlului de Grand Slam de la Roland Garros în 2018 şi idolul unei generaţii.

În parteneriat cu Comunitatea Aromână din România –filiala Călăraşi, Primăria Municipiului i o aşteaptă în cursul zilei de miercuri, 28 noiembriela ora 12.00, pe Simona Halep în Călăraşi. Programul evenimentului de miercuri, 28 noiembrie, cuprinde o vizită în biroul primarului Daniel Ştefan Drăgulin, urmată de prezenţa Simonei Halep în sala de Spectacole Barbu Ştirbei la un program artistic oferit de comunitatea aromână, înmânarea titlului de cetăţean de onoare, declaraţii de presă şi o sesiune de autografe.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite