"Şcoala altfel". Lecţii de educaţie rutieră, cu probe practice pentru elevi şi demostraţii de la poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii, la întâlnirea cu poliţiştii în săptămţna "Şcoala Altfel" FOTO IPJ Călăraşi
Copiii, la întâlnirea cu poliţiştii în săptămţna "Şcoala Altfel" FOTO IPJ Călăraşi

În săptămâna „Şcoala altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun!”, poliţiştii se vor afla în rândul elevilor, în cadrul activităţilor menite să contribuie la pregătirea împotriva victimizării acestora.


În săptămâna „Şcoala altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun!”, poliţiştii se vor afla în rândul elevilor, în cadrul activităţilor menite să contribuie la pregătirea împotriva victimizării acestora. Acţiunile planificate a fi desfăşurate în cadrul săptămânii „Şcoala altfel” au debutat luni, 18 aprilie, cu lecţii de educaţie rutieră şi prezentare de materiale din dotarea poliţiştilor pentru acţiuni speciale.

Recunoaşterea şi semnificaţia indicatoarelor

Poliţiştii de analiză şi prevenirea criminalităţii, cei de la rutieră şi relaţii publice s-au întâlnit cu elevii Şcolii Gimnaziale Tudor Vladimirescu din municipiul Călăraşi şi cei ai Liceului Tehnologic Constantin George Călinescu din comuna Grădiştea despre recunoaşterea şi semnificaţia indicatoarelor, despre respectarea regulilor de circulaţie pentru reducerea riscului de victimizare. Elevii au participat şi la probe practice.Poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Călăraşi au efectuat un exerciţiu demonstrativ de extragere a unui infractor dintr-o maşină şi le-au prezentat copiilor de la şcoala Gimnazială Nicolae Titulescu din municipiul Călăraşi care este tehnica folosită la executarea misiunilor încredinţate. Activităţi de educaţie rutieră au avut loc şi în alte unităţi de învăţământ din judeţ.

calarasi scoalaVă recomandăm şi:

calarasi scoala

Liceeni din Călăraşi, învăţaţi cum să devină lideri. Cluburile ecOprovocarea – un nou proiect educaţional pilot

Au colectat 11 tone de deşeuri. Copiii din Călăraşi, campionii proiectului EcOprovocarea

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite