Peste 660 de articole pirotehnice, confiscate de poliţişti de la două firme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au confiscat, la sfârşitul săptămânii trecute, 660 de articole pirotehnice de la două societăţi comerciale care nu erau autorizate să efectueze operaţiuni cu astfel de materiale.

Întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost ridicată de poliţişti în vederea confiscării, fiind demarate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de efectuarea fără drept a oricărei operaţiuni cu articole pirotehnice. Poliţiştii călărăşeni au desfăşurat la sfârşitul săptămânii o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale din segmentul stradal care afectează climatul de ordine şi siguranţă publică.

Astfel s-a urmărit identificarea persoanelor care săvârşesc fapte contra legii, depistarea celor care încalcă normele legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, precum şi prevenirea activităţilor comerciale ilicite şi depistarea persoanelor care nu respectă legislaţia în domeniu. Pe parcursul desfăşurării acţiunii, poliţiştii au controlat 32 de societăţi comerciale.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite