Oferte de angajare. Şomerii, aşteptaţi cu peste 400 de slujbe la bursa locurilor de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei fără un loc de muncă au şanse de angajare Foto:Arhivă Adevărul
Cei fără un loc de muncă au şanse de angajare Foto:Arhivă Adevărul

Peste 400 de slujbe sunt puse la « bătaie » de 17 de angajatori din judeţ la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, programată să aibă loc pe 19 aprilie.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au de unde alege. Cele mai multe posturi disponibile sunt în industria confecţiilor. Cele 180 de locuri sunt pentru confecţioner îmbrăcăminte, şpănuitor confecţii textile, controlor calitate, tehnolog, mecanic maşini de cusut şi muncitor necalificat. 79 de locuri de muncă pot fi ocupate de cei care deţin o calificare de electrician, sudor, lăcătuş mecanic, strungar, maistru mecanic, morar, măcelar, tranşator carne, tâmplar, montator tâmplărie, vopsitor lemn şi muncitor necalificat.

În transporturi, oferta este de doar 52 de locuri de muncă pentru economist, inginer mecanic, şofer taxi, mecanic auto, şofer autobuz, vopsitor auto, şofer autocamion/maşină de mare tonaj şi vopsitor industrial. Şi cei care doresc o slujbă în comerţ se pot orienta la cele 32 de locuri puse la dispoziţie pentru agent vânzări, agent şi lucrător comercial. În construcţii metalice se pot angaja inginerii mecanici, sudorii, lăcătuşii şi şoferii. Domeniul construcţiilor nu vine cu ofertă bogată. Doar 14 locuri se oferă pentru electromecanic, inginer automatist, inginer construcţii, inginer mechanic şi muncitor necalificat.

Toate persoanele din judeţul Călăraşi interesate de locurile de muncă oferite la Bursă sunt aşteptate vineri, 19 aprilie, începând cu ora 9.00, la sediul Agenţiei Locale Călăraşi, sau la sediul Agenţiei Locale Olteniţa, pentru a susţine interviuri pentru obţinerea unui post.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite