O maşină de marfă s-a făcut scrum pe A2. Şoferul s-a salvat la timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina s-a făcut scrum din cauza unui scurtcircuit FOTO Adevărul
Maşina s-a făcut scrum din cauza unui scurtcircuit FOTO Adevărul

O maşină s-a făcut scrum, la sfârşitul săptămâmii trecute pe Autostrada Soarelui, însă şoferul s-a salvat la timp. Pompierii din Lehliu Gară au intervneit rapid şi au stins focul, însă autoutilitara a ajuns un morman de fiare.


Militarii din cadrul Secţiei Lehliu au fost solicitaţi să acţioneze, în după-amiaza zilei de 5 martie, pe A 2, la km 40, pe sensul de mers Constanţa -  Bucureşti(pe raza localităţii Nicolae Bălcescu), pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autovehicul de transport marfă. Maşina, înmatriculată în municipiul Bucureşti, proprietate individuală, aparţinea lui Marian B.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta violent, generalizat, cu flacără deschisă şi fum dens la nivelul întregii autoutilitare, aceasta fiind staţionată pe banda de urgenţă a autostrăzii. Conducătorul autovehiculului a conştientizat pericolul de incendiu, a oprit pe banda de urgenţă şi a anunţat pompierii.

Conform primelor cercetări, se pare că incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric produs la motorul vehiculului. În urma incendiului, maşina a fost distrusă în totalitate, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la aproximativ 14.000 de lei.      
 

Vă recomandăm şi:

Un scurtcircuit a făcut pagube de 30.000 la Chirnogi. Incendiul a fost stins în 2 ore

Un apartament din Olteniţa a ars ca o torţă de la un bec incandescent. 17 locatari ai blocului, evacuaţi

Incendiu devastator la o fermă agricolă. Focul, stins în 17 ore de pompieri

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite