Noul bloc de locuinţe pentru tineri, aproape gata. Se lucreză la sistematizarea zonei exterioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
se lucrează de zor la finalizarea lucrărilor FOTO Facebook/PMC
se lucrează de zor la finalizarea lucrărilor FOTO Facebook/PMC

Solicitanţii de locuinţe ANL sunt la un pas de încheierea contractelor. Autorităţile locale au finalizat branşamentele la utilităţi la noul bloc pentru tineri, construit pe strada Muşeţelului.

"Referitor la blocul de locuinţe pentru tineri destinate închirierii de pe strada Muşeţelului, construit prin programele demarate de către Agenţia Naţională a Locuinţei, Primăria Municipiului Călăraşi a finalizat branşamentele la apă, canalizare, gaz natural şi energie electrică, iar în acest moment lucrăm la sistematizarea zonei exterioare.

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, constructorul, prin proiect, mai are de realizat instalaţia interioară de gaze, urmând că apoi sa se facă recepţia la terminarea lucrărilor şi predarea ANL către Primărie a blocului. Potrivit legii, repartizarea celor 30 de unităţi locative se va realiza după preluarea blocului de la ANL, către solicitanţii aflaţi pe listele de prioritate aprobate de către Consiliul local", a anunţat Primăria pe pagina de socializare a instituţiei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite