Incendiu puternic la un depozit de furaje. Au ars 500 de tone de pănuşi de porumb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
calarasi incendiu

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au acţionat timp de 16 ore pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un depozit de furaje din comuna Chirnogi, luni seară. Focul a mistuit 500 de tone de pănuşi de porumb.

Conform primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului este posibil ca incendiul să se fi produs prin autoaprindere din cauza condiţiilor de depozitare. Două echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamnetului de pompieri Olteniţa au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii Chirogi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de plante furajere, aflată pe un teren proprietate privată aparţinând domeniului privat român.

calarasi incendiu

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul depozitelor de furaje (pănuşi de porumb) , existând risc de extindere a arderii din cauza vântului şi la bunurile din imediata vecinătate.

Pompierii militari din cadrul Detaşamnetului de pompieri Olteniţa s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 16 ore.

calarasi incendiu

În urma incendiului au ars 500 tone de pănuşi de porumb, s-au înregistrat pagube materiale în valoare de aproximativ 1.000 de lei, valoarea bunurilor materiale salvate fiind estimată la suma de aproximativ 60.000 de lei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite