IN MEMORIAM Constantin Stamu, o viaţă dedicată familiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Stamu
Constantin Stamu

A fost un om simplu care toată viaţa şi-a dedicat-o familiei şi a încercat să ofere ce este ce-i mai bun pentru cele trei fete ale sale şi soţiei. „Am avut un tată care mulţi copii şi l-ar fi dorit. A muncit şi a făcut totul pentru noi, ca să nu ducem lipsă de nimic“, ne-a spus Nicoleta Stan, fiica mijlocie.

Activitate

Timp de 30 de ani a lucrat ca magazioner la societatea „11 iunie“, după care o perioadă scurtă la Aqua SRL. „Tot ce câştiga aducea acasă. Eu şi surorile mele îl aşteptam cu drag pentru că tot timpul ne aducea ceva bun“, a mai spus Nicoleta Stan.

Un soţ devotat

Pentru Constantin Stamu nu conta decât fericirea familie sale. „A fost un soţ devotat, un tată foarte bun şi un prieten adevărat. De multe ori se supăra că nu putea să ne ofere mai mult, dar noi am fost mulţumite şi am fost foarte apropiate de el“, a spus Nicoleta.

Copiii şi nepoţii

În anul 2000 s-a îmbolnăvit şi nu a mai putut lucra. A ieşit la pensie pe caz medical şi nu a făcut decât să-şi crească nepotţii pe care îi iubea necondiţionat. „Sora mea cea mare are o fată , iar eu doi băieţi. În fiecare zi ne suna să ne ducem la el. Îi plăcea să fim toţi la masă şi să-şi vadă familia alături“, a masi spus Nicoleta. Locuia împreună cu soţia sa Elena şi fiica cea mică Adriana. „Noi avem familiile noastre. Îşi dorea să o vadă şi pe sora cea mică casătorită, dar nu a mai apucat“, a mai spus Nicoleta. Era un om vesel şi să se mândrească cu averea lui cea mai de preţ, cele trei fete.

Boala

În anul 2000 s-a îmbolnăvit la rinichi şi a început să facă dializă. „Nu s-a gândit niciodată la moarte şi s-a luptat până în ultimul moment. A fost un luptător şi nu s-a văitat şi el ne încuraja pe noi şi ne făcea tot timpul să râdem“, a povestit Nicoleta.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite