Fostul sediu ANIF Jegălia se va transforma în staţie de pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viitorul sediu SMURD de la Jegălia FOTO Facebook/Ciprian Pandea
Viitorul sediu SMURD de la Jegălia FOTO Facebook/Ciprian Pandea

Ciprian Pandea, senator de Călăraşi a anunţat că astăzi, în şedinţa de Guvern, a fost aprobată trecerea din domeniul public al statului şi administrarea ANIF în domeniul public al comunei Jegălia a unui imobil care să deservească un viitor sediu pentru garda de intervenţie a pompierilor şi serviciul SMURD.

"Am susţinut această idee a primarului Aurel Vasile, idee care a prins contur de câţiva ani, dar care, din diverse motive, nu a ajuns pe masa Guvernului. 

De aceea, mulţumesc pe această cale premierului Florin Cîţu pentru că a fost de acord cu această propunere, dar şi pentru operativitatea bifării primului pas necesar investiţiei care va transforma clădirea unde a funcţionat un sistem de îmbunătăţiri funciare în satul Iezeru (clădire P+1 cu o suprafaţă desfăşurată de 1.014 mp şi un teren cu suprafaţă de 8.322 mp) într-un sediu pentru un detaşament pompieri şi SMURD.

Bineînţeles că voi susţine autorităţile locale în continuare, prin identificarea rapidă a unei surse de finanţare, împreună cu ministrul Lucian Bode, pentru reabilitarea clădirii şi amenajarea ei corespunzătoare noii destinaţii", a anunţat senatorul Ciprian Pandea pe pagina sa de socializare.

Vă mai recomandăm şi:

Beneficiile neştiute ale berii. Ce înseamnă consum moderat şi ce concentraţie alcoolică este indicată

 

Atenţie! În perioada următoare, orice răceală poate fi infecţie cu tulpina indiană

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite