Elicopter SMURD pentru salvarea unui bărbat supraponderal care s-a răsturnat cu ATV-ul într-o prăpastie, pe munte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbat supraponderal căzut cu ATV-ul într-o prăpastie din Voineasa - Vâlcea Foto Adevărul
Bărbat supraponderal căzut cu ATV-ul într-o prăpastie din Voineasa - Vâlcea Foto Adevărul

Un accident s-a produs vineri, 13 august, în jurul orelor prânzului, în zona montană Voineasa, din judeţul Vâlcea. Un turist a căzut cu ATV-ul într-o râpă.

Din informaţiile furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu, reiese că victima este un bărbat de 42 ani, supraponderal. 

Acesta se plimba cu ATV-ului în zona montană Chica Lupului din Voineasa când a căzut în râpă.  

„Pentru extracţia acestuia şi acordarea îngrijirilor medicale la faţa locului au intervenit un echipaj SMURD Brezoi, SAJ cu două ambulanţe, dintre care una cu medic, un elicopter SMURD Mureş, autorităţii locale, personal salvamont, jandarmi şi poliţişti”, a menţionat reprezentantul ISU Vâlcea.

Aceeaşi sursă a mai precizat că victima a fost predată semiconştientă, cu un traumatism toracic şi traumatism cranio-cerebral. 

„A fost stabilizat de  echipajul de pe elicopter care-l va transporta la Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea. 

Vă mai recomandăm şi:

Asfalt turnat pe ploaie, posibilă cauză a haosului de pe DN 7, pe Valea Oltului VIDEO

Ce a rămas dintr-o maşină care a intrat cu viteză într-o curte şi a distrus o bucătărie de vară. Şoferiţa, descarcerată VIDEO

Râmnicu VâlceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite