Dan Alexa, despre meciul Dunării cu CSM Politehnica Iaşi: Trebuie să nu pierdem ce am câştigat în etapele anterioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dunărea Călăraşi întâlneşte sâmbătă, 25 august, pe teren propiru, începând cu ora 18.00, CSM Politehnica Iaşi şi speră la o victorie, tehnicianul echipei, Dan Alexa anunţând deja că jucătorii trebuie să joace cu mult curaj şi agresivitate.

„Trebuie să jucăm cu foarte mult curaj. Să avem foarte multă agresivitate, să fim foarte organizaţi. Problema în liga I este că în momentul în care faci gafe, lucrul ăsta ar putea să te coste foarte mult pentru că sunt jucători de calitate care pot profita de orice. Trebuie să fim foarte atenţi din acest punct de vedere,” a spus Alexa care a adăugat: Trebuie să nu pierdem ce am câştigat în etapele anterioare.

În cele 5 runde disputate până acum, Dunărea a obţinut o victorie (în deplasare cu FC Viitorul), 3 egaluri (unul acasă cu CFR Cluj şi două în deplasare cu Hermannstadt şi Astra) şi o înfrângere (acasă cu U Craiova).Dan Alexa se va afla sâmbătă, 25 august, pentru a 4-a oară, în calitate de antrenor faţă în faţă cu echipa ieşeană, se arată pe site-ul afcdunareacalarasi.ro

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite