Croitoria, reinventată după modelul James Bond: un brand românesc vinde costumul care nu se udă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un costum prin care ploaia, cafeaua, vinul sau oricare alt lichid nu pătrund în ţesătură pare un scenariu de film SF. În realitate, acesta chiar poate fi purtat în România.

„Tudor Tailor“, un brand românesc de haine bărbăteşti, a scos pe piaţă în 2018 costumul care nu se udă şi nu se şifonează uşor, croit din ţesături hidrofobe. Preţurile pornesc de la 3.900 de lei, iar costumele se realizează la comandă, în maximum două luni. Clienţii fideli sunt angajaţi ai multinaţionalelor şi oameni de afaceri.

Costumul cu pricina, făcut din fibre natural, este ţesut foarte strâns şi tratat cu o substanţă specială, astfel încât lichidul nu pătrunde în ţesătură. Pentru a demonstra autenticitatea costumului, cei de la „Tudor Tailor“ l-au pus la încercare: costumul a fost supus la o probă de ski nautic pe lacul Snagov, urmat de o întâlnire de afaceri.

Imagine indisponibilă

Costumul este creat pe dimensiunile clientului, după o sesiune cu un croitor care ia măsuri, şi a fost creat pentru a proteja de lichide vărsate accidental sau de o ploaie neanunţată.

Imagine indisponibilă

Inspiraţia costumului este chiar James Bond, pentru că este „de neatins“.

Imagine indisponibilă

„Nu vei sări dintr-un avion, bineînţeles, şi nici nu vei înota cu el, dar este perfect atunci când te prinde o ploaie pe drum, în drumul dintre două întâlniri sau dacă îţi verşi accidental cafeaua sau vinul roşu pe el la un eveniment de networking.

Imagine indisponibilă

Nanotehnologia scuteşte domnii de griji şi de vizite dese la curăţătorie“, explică Alin Copîndeanu, CEO şi co-fondator „Tudor Tailor“.

Imagine indisponibilă

După cum spun reprezentanţii firmei, ţesătura pur şi simplu face orice lichid să se prelingă foarte uşor pe suprafaţa materialului, iar picăturile rămase să poată fi scuturate dintr-o singură mişcare. Ţesăturile sunt disponibile într-o varietate de culori şi texturi, inclusiv în dungi sau carouri.  Preţul unui costum poate ajunge şi la 7.000 de lei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite