Consilierii locali au votat: 2 lei tariful parcărilor publice cu plată din municipiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi lei costă ora de parcare în Călăraşi
Doi lei costă ora de parcare în Călăraşi

Doi lei pe oră. Acesta este tariful pe care consilierii locali l-au aprobat pentru parcarea publică cu plată din municpiul Călăraşi.

„Având în vedere descongestionarea traficului rutier; folosirea cât mai eficientă a locurilor de parcare existente; eliberarea reţelei stradale de autovehiculele staţionate neregulamentar(...)se impune stabilirea tarifului aferent parcărilor publice la 2 lei pe oră.

Autorităţile administraţiei publice au atribuţii în stabilirea reglementărilor referitoare la regimul de acces şi circulaţie, staţionare şi parcare pentru diferite categorii de vehicule. Asigurarea staţionării autovehiculelor se va face în condiţii corespunzătoare, prin parcări publice cu plată prevăzute în regulamentul de organizare şi funcţionare al parcărilor publice cu plată în municipiul Călăraşi.

Având în vedere cele prezentate anterior consider oportun adoptarea de către Consiliul Local al municipiului Călăraşi, Hotărârea privind stabilirea contravalorii tarifului aferent parcărilor publice cu plată din municipiului Călăraşi”, se arată în proiectul de hotărâre pe care l-au aprobat consilierii locali.

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite