Bărbat cu arsuri grave, preluat de elicopterul SMURD. Victima a alimentat maşina cu benzină în timp ce fuma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
calarasi elicopter

Un bărbat din Frumuşani a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri pe toată suprafaţa corpului, după ce a încercat să-şi alimenteze rezervorul maşinii cu benzină în timp ce fuma.


Cu arsuri de gradul III şi IV, bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a primit îngrijiri din partea paramedicilor SMURD din Budeşti, ulterior fiind preluat de elicopterul SMURD, care l-a transportat de urgenţă la Spitalul de Arşi din Capitală.n Paramedicii SMURD au fost alertaţi marţi dimineaţă, puţin după ora 07.00, să acorde îngrijiri medicale unui bărbat care suferi arsuri foarte grave şi care îi puneau în pericol viaţa.

Conform ISU Călăraşi, Gheorghe P. a suferit arsuri de gradul III şi IV, rezultate în urma aprinderii vaporilor de benzină în timp ce bărbatul alimenta rezervorul maşinii dintr-un recipient, fără să ţină cont că are ţigara aprinsă. La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, bărbatul era conştient şi prezenta arsuri pe toată suprafaţa corpului. Paramedicii SMURD i-au acordat îngrijiri medicale bărbatului, i-au aplicat pansamente compresive specifice unor astfel de traume, i-au administrat oxigen, ulterior pacientul fiind preluat în jurul orei 08.45 de un elicopter SMURD cu medic sosit din Bucureşti.
 

Vă recomandăm şi:

Reţinut de poliţişti după ce a spulberat cu maşina două persoane pe zebră. Soferul vitezoman a fugit de la locul accidentului

Un şofer care a accidentat un pieton pe DN3B, reţinut de poliţişti. Suspectul a fugit de la locul faptei

Accident pe DN3 Bucureşti-Călăraşi cu două victime. O maşină scăpată de sub control s-a înfipt într-un copac

FOTO Accident pe DN3B, în satul Tonea. Se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a înfipt cu maşina într-un copac

Accident cu patru victime la Plevna. Un bărbat a fost ucis pe loc de viteză, iar un altul se zbate între viaţă şi moarte

Accident cu 5 victime pe DN31. O femeie a fost ucisă de o maşină care a pătruns pe trotuar la Ciocăneşti

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite