Achiziţii. Şapte autofreze pentru zăpadă,  cu finanţare nerambursabilă, pentru nămeţii din regiunea Sud Muntenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte autofreze de zăpadă vor ajunge în mai multe judeţe din Muntenia, cu ajutorul fondurilor nerambursabile Regio. Valoarea totală de finanţare este de peste 6,3 milioane de lei.


Proiectul „Achiziţie echipamente pentru intervenţii de urgenţă în condiţii de iarnă în regiunea Sud Muntenia” vizează creşterea calităţii serviciilor pentru siguranţă publică şi de asistenţă medicală în situaţii de urgenţă la nivelul tuturor celor şapte judeţe ale regiunii. Este vorba despre Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova şi Teleorman. Cu ajutorul fondurilor nerambursabile Regio, într-o perioadă de 15 luni, bazele operaţionale din aceste judeţe vor fi dotate cu şapte echipamente pentru intervenţii de urgenţă. Astfel, spun autorităţile, se va îmbunătăţi capacitatea de răspuns în situaţii de urgenţă pe timp de iarnă, prin asigurarea accesului şi reducerea timpului de intervenţie pentru acordarea primului ajutor calificat în situaţii de urgenţă.

Valoarea totală a contractului de finanţare este de 6.354.599,99 lei, din care 5.401.409,99 lei reprezintă fonduri FEDR, 826.098 de lei este valoarea nerambursabilă din bugetul naţional, iar 127.092 lei esre cofinanţarea eligibilă a beneficiarului. Implementarea acestui proiect va conduce la întărirea colaborării dintre judeţele regiunii Sud Muntenia şi a regiunii cu judeţele limitrofe, în perspectiva îmbunătăţirii siguranţei populaţiei şi a bunurilor din aceste zone în cel mai scurt timp posibil.
 

Vă recomandăm şi:

Prima şcoală reabilitată cu fonduri Regio. Unitatea de învăţământ de la Cuza-Vodă va fi modernizată cu bani europeni

Tinerii fără loc de muncă, sprijiniţi de ADR Sud Muntenia prin proiectul „NoNEETs”

ADR Sud Muntenia a semnat primele 13 contracte de finanţare pentru investiţii mari în cadrul POS CCE

Centrul de zi pentru persoane cu dizabilităţi, modernizat cu fonduri europene

Farmville de Ialomiţa. Ferme fictive de vaci pe fonduri europene

Modernizare. Peste 140 milioane de lei din fonduri europene pentru colectarea selectivă a deşeurilor

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite