A patra ediţie de ciclism pe digul de la Dunăre: amatorii de adrenalină, provocaţi la o cursă de 52 de km

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iubitorii de mişcare, aşteptaţi la competiţie FOTO Adevărul
Iubitorii de mişcare, aşteptaţi la competiţie FOTO Adevărul

Adrenalină şi un traseu de 52 de kilometri pe insula din jurul Dunării, unde te aşteaptă peisaje de poveste, diguri abrupte, vegetaţie şi nisip cât cuprinde. Aceasta este provocarea lansată iubitorilor de mişcare la cea de-a patra ediţie MTB Cursa Dunării călărăşene, ce se va desfăşura în perioada 21-22 octombrie.

Evenimentul vine în întâmpinarea iubitorilor de natură, a cicliştilor amatori şi profesionisti care doresc să-şi testeze limitele pe două roţi într-un peisaj unic prin frumuseţea lui, în mare parte prin pădure, dar şi pe digul Dunării. 

Duminică, 22 Oct 2017, “Cursa Dunării Călărăşene” va organiza prima etapă de şosea a concursului pentru copii “Micii vitezomani”, în Călăraşi. Acest concurs urmăreşte să dezvolte copiilor abilităţile de îndemânare pe bicicletă, un lucru util privind deplasarea cu bicicleta pe drumurile publice, dar să le şi testeze limitele pe două roţi într-un cadru natural .

Organizatorii îi aşteaptă pe iubitorii ciclismului, într-un cadru mirific, să parcurgă traseul MTB, de pe Insula Mare şi să se bucure alături de copiii lor, care vor pedala pe o porţiune din traseul turistic C2 (Călăraşi-Mănăstirea).„ Asaltul insulei” va avea loc în data de 21 octombrie pe plaja mare din Călăraşi. La Cursa Dunării puteţi alege una sau mai multe dintre cele patru probe, în funcţie de gusturi (şosea/offroad) şi de vârstă (probe pentru prichindei, prichindei mai mari şi oameni mari). Fondul de premii va fi de peste 5.000 euro, iar la finalul cursei, participanţii vor sta la depănat impresii la o porţie bună de saramură de crap cu mămăliguţă.

Vă recomandăm şi:

Restricţii de trafic sâmbătă în zona Casei Poporului din cauza unui concurs de ciclism

Un camerunez, medic rezident în Timişoara, reprezintă România la un concurs de ciclism din Franţa. La competiţie participă 6.000 de ciclişti

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite