VIDEO Un şofer beat a rupt cu maşina un stâlp pe Bulevardul Nicolae Titulescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ameţit de aburii alcoolului, un tânăr de 33 de ani, din municipiul Buzău, s-a urcat la volan şi a fost la un pas să doboare un stâlp pe bulevardul Nicolae Titulescu. Accidentul s-a produs, marţi seară, în jurul orei 20.00.

Tânărul de 33 de ani, care conducea un autoturism Dacia Logan dinspre strada Transilvaniei către Prefectură, a pierdut controlul volanului în apropiere de Policlinica N. Titulescu şi a intrat cu maşina într-un stâlp de beton de pe trotuar. Impactul a fost atât de puternic, încât partea din faţă a maşinii a fost complet distrusă, stâlpul a fost aproape scos din pământ, iar şoferul petrecăreţ, aflat singur în autoturism, a fost rănit şi transportat de urgenţă la spital.

La testarea cu aparatul Dragger, oamenii legii au avut surpriza să constate că tânărul băuse bine în momentul producerii accidentului, rezultatul în cazul său indicând o valoare de 1.00 mg alcool pur în aerul expirat.

O echipă Electrica a sosit şi ea la faţa locului pentru a evalua pagubele şi a stabili dacă stâlpul constituie sau nu un pericol pentru siguranţa traficului rutier şi pietonal, dat fiind că structura sa de rezistenţă a fost serios afectată.

Pe numele şoferului va fi acum întocmit dosar penal, urmând ca pagubele să fie suportate tot de acesta, dat fiind că asigurarea nu despăgubeşte în situaţia în care conducătorul auto s-a aflat în stare de ebrietate.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite