VIDEO Grup de persoane spulberat de un autoturism, pe E85. Accidentul, surprins de camere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Patru adulţi şi un copil au fost grav raniti, luni, pe DN 2 E 85, în apropiere de localitatea Potârnichesti. O tamponare produsa pe sensul opus a distras atenţia unei şoferiţe de 23 de ani din Buzău care se afla în depăşirea unui TIR.

Tânăra, care conducea dinspre Râmnicu Sărat spre Buzău, a intrat într-o depăşire, însă, pentru că i-a distras atenţia un eveniment rutier care se petrecuse cu o oră mai devreme pe celălalt sens de mers, a pierdut controlul direcţiei, a ieşit în afara şoselei şi a luat pe capotă un grup de persoane, toate de etnie romă, aflate în afara carosabilului.

Pe imaginile de pe 2 camere de supraveghere se vede cum femeia lipsita de experienta a pierdut controlul volanulu iar masina a intrat in derapaj apoi s-a rasucit si a intrat intr-un grup de romi aflat la intrarea unui centru de dezmembrari.

La spital au ajuns trei adulţi cu vârste cuprinse între 32 şi 47 ani şi un copil de 6 ani. Adulţii au leziuni nu foarte grave la cap şi fracturi la picioare. Minorul are escoriaţii la nivelul bazinului. Din cauza vitezei, înainte să se oprească, femeia a luat la rând două maşini staţionate în afara şoselei, avariidu-le serios.

În urma celuilalt accident, două maşini au fost avariate: o dubă de curierat şi un autoturism Fiat, iar o persoană, care acuza dureri de cap, a fost transportată la spital. În acelaşi loc, un paznic a fost spulberat cu câţiva ani în urmă de un jeep scăpat de sub control.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite