VIDEO Elena Udrea, la Buzău: „Tandemul Boc preşedinte - Băsescu premier ar fi foarte interesant”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea şi trei foşti miniştri ai Guvernului Boc au mobilizat duminică după-amiază la Buzău peste 500 de simpatizanţi ai Mişcării Populare ca să le prezinte strategia de participare la alegerile europarlamentare. Nu s-ar alia cu liberalii, iar un tandem la conducerea ţării Boc- Băsescu ar fi ideal pentru România, a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu, Daniel Funeriu şi Cristian Preda, toţi greii ai Mişcării Populare au venit să convingă electoratul buzoian că au o alternativă la actuala guvernare. 

Îmbrăcată în negru, blonda populară a fost primită cu flori la intrarea în sala unde se desfăşura adunarea. La rândul său, a ţinut să ofere un buchet unei doamne în vârstă care venise să îi spună problemele sale.

Buzoiancă de origine, Udrea a ţinut să le spună concitadinilor săi câte lucruri poate face Partidul Mişcarea Populară pentru Buzău, dacă vor scăpa de guvernarea roşie a PSD. A mai ţinut să transmită că Partidul Mişcarea Populară nu se va alia cu liberalii, proaspat trecuti în opozitie, iar că tandemul Boc - Băsescu este o variantă viabilă pentru conducerea României. 

„Am văzut tandemul Băsescu-Boc, preşedinte respectiv premier, şi a fost un tandem care a făcut performanţă pentru România. Traian Băsescu este un om extrem de practic, a fost un foarte bun primar al Capitalei, cel mai bun primar al Capitalei, cu rezultate concrete în dezvoltarea Capitalei şi modernizarea ei, a fost un foarte bun ministru al Transporturilor şi cred că i s-ar potrivi mănuşă rolul de prim-ministru”, a declarat Elena Udrea.

După un drum electoral lung, Elena Udrea s-a lăsat învinsă de foame şi nu s-a sfiit să mănânce din covrigii de Buzău chiar în timpul conferinţei de presă. 

Citeşte şi: VIDEO Un cameraman al unui post local de televiziune şi-a pierdut viaţa în timp ce filma un accident rutier

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite