VIDEO Accident grav, în judeţul Buzău: un pieton din Gherăseni a fost omorât de un tânăr cu BMW

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs din cauza lipsei de experienţă şi a carosabilului umed
Accidentul s-a produs din cauza lipsei de experienţă şi a carosabilului umed

Un pieton şi-a pierdut viaţa după ce a fost izbit în plin de un autoturism condus de un şofer neexperimentat. Tragedia s-a produs în judeţul Buzău, la ieşire din localitatea Gherăseni. Pe fondul carosabilului umed, şoferul a pierdut controlul volanului şi l-a izbit pe bărbatul care se deplasa pe marginea drumului. Victima, un localnic de 56 de ani, a fost aruncată dincolo de gardul unei gospodării.

Tragedia s-a produs în jurul orei 13.00, la ieşirea din localitatea Gherăseni către Smeeni, din judeţul Buzău. Potrivit primelor cercetări,  vinovat de producerea accidentului ar fi un şofer de 19 ani, din Gherăseni. 

Acesta se afla la volanul unui bolid marca BMW iar pe fondul carosabilului umed a scăpat maşina de sub control, lovind mortal un localnic de 56 de ani care se deplasa pe marginea carosabilului.

Potrivit martorilor, în urma loviturii, pietonul a fost proiectat într-o gradină din apropierea şoselei. Medicii de la Ambulanţă, ajunşi la faţa locului, nu au mai putut face nimic pentru victimă.

În maşina condusă de tânărul şofer se mai aflau alte patru persone, însă niciuna nu a fost rănită. Conducătorul auto obţinuse permisul auto de foarte puţin timp şi este lesne de închipuit că tocmai lipsa de experienţă a acestuia a dus la tragedie.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite