Trei persoane au fost rănite, după ce o căruţă a fost spulberată de un autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier produs, sâmbătă seară, pe DJ 203 D, la limita dintre municipiul Buzău şi comuna Ţinteşti. În eveniment au fost implicate două maşini şi o căruţă. În urma impactului, ocupanţii maşinii, soţ şi soţie, au suferit răni uşoare, fiind transportaţi la spital. Tot la spital a fost transportat şi un tânăr din căruţă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 20.00. Un şofer de 24 de ani, care circula de la Buzău la Ţinteşti, a frânat brusc în faţa unei căruţe. Pentru a evita impactul, bărbatul din atelaj a tras stânga şi a pătruns pe contrasens, acolo unde căruţa a fost spulberată de un autoturism care circula din sens opus.

Doi buzoieni din Opelul care a lovit căruţa, un bărbat de 60 de ani şi o femeie de 54, au ajuns la spital, maşina lor fiind serios avariată în impact. Patru bărbaţi din atelaj au scăpat cu răni uşoare, în timp ce al cincilea a avut nevoie de o ambulanţă, care l-a transportat la spital. Calul a fost proiectat zeci de metri pe şosea, fiind grav rănit.

Anchetatorii urmează să stabilească acum cui aparţine vina pentru accidentul de sâmbătă seară şi cine va plăti toate pagubele produse în urma impactului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite